Thursday, December 29, 2011

komplek sukan lg..



bila guru meeting




miss rose

miss rose,,,jenama ni agak famous juga skunk aku asa,,tq kak fiza kasi eye shadow ni,,aku suka warna dia,,,aku ada juga satu lg eye shadow jenis miss ross juga yg 80 warna,,nk tenyeh kt mata ada 10 thn bru habis kot...huhuhu

majalah ku,,,,intrend,,eh!!

hihihi,,setelah hampir 3 thn aku kumpul xsilap...aku nk let go dah majalah ni,,nk wat cne,,aku kena jual,,juga majalah nie,,,,jual jgn x jual,......

1st time hangout bila duk semban

mek pah volunteer isi minyak,,hihih
pastu dah smpi,,cari tiket dulu,,alamak lwt lg nk tgk pun,,jadi pakat merayau dulu kt dlm jj....xbli apa pun,,cuci mata sj,,,hihi,,,apapun xleh lupa ttg kamera,,mesti tgk snap punya gmbr,,
dah puas jln2,,,soru dulu la b4 msk wayang,,,,kami mkn kt johnny steamboat,,,hahaha..




movie time xtahan seludup big apple bw masuk,,haha
aku menjadi seortg yg sgt simple time nie,,haha,,selipar jepun ku je la,,xkisah la

kamera,,,kamera

 
hahah,,ni la yg susah,,aku kan giler kamera,,pastu mek pah pun sama,,dr yg xgila kamera terus jd gila kamera juga,,,hihih,,,,,,,,,,,,,,,,,keja kami posing dlm gym kt stad,,haha,,port terbaek kami...ni la ant gelagat kami bertiga..


kek stad..

salam,,ni konon potluck tuk kitaorg la tp ni sj yg leh bg dr student upm,,kek jagung dgn kek coklat,,hahaha,,,

wedding tobeq



hihih,,,,ni wedding bdk pj tp aku join juga sbb nk p jupa mek pah la,,sbb kunci umh ada dgn dia,,,hihi,,apai pun aku keret skali..hihihi

bila bosan tunggu org.

salam,,hihi,,tgk la muka aku yg makin chubby nie,,haha,,nila keja bila dah xde kerja,,masa ni aku tgh tunggu mak njanag aku sebab time ni aku stay kt umh diorg,,konon nk lari dr byr sewa kolej la,,haha,,lgpn kelas 3 hari seminggu,,so keja lebih kpd mkn tidur la,,haha,,cne tu,,,apa lg,,,aku pun makin bulat la...ni aku bru blk kelas.................xde keja la jd mcm nie,,haha

imani seafood kedai mkan kami kt semban slama 3bln...

apek

mek pah

ma
aku yg semakin chubby

2 hari lg

dua hari lg tuk melangkah ke alam baru..
thn baru...
cpt habiskan luahan,,sedih,suka,duka yg thn 2011
pastu kita tutup buku
harap2 dpt dihabiskan

title CIKGU>>>

hihi,,,macam xcaya juga kan,,title guru bakal aku pengang,,,,,,,,insyaallah,,sbnrnya ni bju cosmet la,,,,apapun insyaallah aku akan menjadi guru yg terbaek buat pelajar ku

ain dah kawen,,rumet ku






jajun dh kawen



salam,,,ni jajun dah kawen,,sbnrnya dah lama,,bln 3 hari tulg,,alamak time tu aku dah praktikal ,,,cne nie???pujuk abah,,nk bw keta blk,,,blh la,,yeay abah dh bg green light,,tp cuak juga sbb savvy aku jarang drive sorg2 smpi kl,,yela savvy aku tu byk problem skit,,ada sj,,cne tu,,hihii...lgpn aku nk p wed jajun,,sok tu bru blk,,,harap2 ok la,,tgk2 yeay,,blh,,,so dpt la aku p wedd jajun...

ni gmbr dgn linda...hihi,,linda sepupu ija,,xcaya kan,,,akhirnya..tp xpe jodoh kan,,tup2 ija dgn linda bersedara....hihih...tqvm linda sbb oder kek dgn aku,,,

 selamat pengantin baru jajun n pak tam

.

rojak c kopitiam

salam,,,nie kira 1st time aku lepak kt c kopitiam,,haha,,xtau la nk oder hat mana sedap sebb xpenah duk lepak n mkn kt situ,,hihii,,pastu apa lg oder rojak,,waaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,sedap upanya wpun harga nk kata cekik darah pun xtau la,,hihi,,tp ok,,,rm7,50,,mmg berbaloi bg aku,,,,,tgk kacang dia sudah

Wednesday, December 14, 2011

dec oh dec

dec sudah
kejap sj masa berlalu
xlama lg jan akan berlabuh
byk benda yg xdicapai lg

harap2 2012 memberi sinar kepda ku
dec
byk juga cerita yg xterluah
terpendam di hati
insyaallah akan ku updet kan sebaik mungkin
semoga 2012 xde lg cerita 2011
amin

Friday, September 23, 2011

gemuk,,gemuk

wow,,makin melampau2 aku tgk badan aku ni,,aduh cne ni,,so,,sok aku nk start kurus la,,xleh jadi nie,,yela duk umh wpun xmakan tp tetap badan naik..sepupu aku,,kak fiza dh warning kurus cpt takut bju xmuat,,sudah la,,cne tu,,hihi,,,,aku mmg nk kurus blk la,,haha,,nt wat malu je xdpt try bju,,hihi,,sbb apa sbb gemuk,,

jom kurus,,jom diet

happy bufday to u

happy bufday to u ..
happy bufday to u..
happy bufday to.........
semoga awak berbahagia selalu n dimurahkan rezki...

bodohkan aku,,,aku mmg bodoh,,tp kenapa still ngat dia,,kenapa??kenapa xdpt lupakan dia???bodohnya aku bila aku asa..mmg bodoh...tu la,,aku xpenah dpt lupa,,bila ada org lain dgn aku tp aku xdpt nk lupa juga,apapun dia mesti melebihi segala2nya,,aku asa aku org paling bodoh la...aku akan cuba,,aku kuat,,tp segala2nya tetap bersama2 aku semasa aku xcident dulu,,,5yhn yg lepas,,,kenapa dia??kenapa bkn org lain???kenapa mesti dia??

Thursday, August 11, 2011

guru....guru....

sume ni adalah gmbr lama..gmbr2 aku kt STAD...bila jupa pastu mood nk updet belog mai,,mcm ni la,,,3bln kt STAd,,,byk benda yg aku bljr,,haha,,,suka,duka,,gmbr kt bwh ni masa majlis persaraan cikgu azman,,hari ni aku wat sesi potografy dgn bdk2 aku,,haha,,yela,,lgpn hari ni xda exam...ape lg,,,pastu lg 2 minggu aku kt sana...xtau la bila lak nk jupa...ntah la kt sana giler juga la duk pakai selendang...haha..pic kt bwh time ni xda kelas,,,relax jap sbb mood nk mark ketas soalan.

kt bawah lak ni mood tgh mark,,ketas ert form 4,,,mcm xcaya pun ada,,hihihi

Tuesday, August 9, 2011

ondaway blk SEMBAN,,blk dgn 3F,...

salam,,,ni sume yg aku updet sume cita lama,,,byk benda nk cita erk,,,cuma aku je yg xsempat,,alasan la konon,,,,time cuti sek tu,,aku xbis lg praktikal,,ada lg seminggu,,so,,aku blk la dgn chipsmore ku,,kali ni aku x lonely la,,aku blk dgn 3f,,3f ni anak buah aku,,nt aku drop depa kt ipoh lor,,sanggup blk nek bus ke kg,,pastu aku bw la blk ,,,hihi,,lgpn best skit blk dgn depa ni,,mcm2 cita ada,,,xdala suniy skit,,b4 nk blk tu,,sok tu alng,angah dah ty alang n angah :ayong sok nk blk bila??pagi ka??kul bpa??aku jwb la pg,,,leh lak p jwb blk la ptg ka mlm ka,,amboi ayong nk blk jauh lg la,,,hihi,,xpa sok kita blk dlm kul 9 lbh tau,,,ok jwb bdk2 tu..
sok tu,,aku p umh tok awal la dlm kul 9,,tp nyaoh blk dulu,,haha,,depa dh siap tunggu lg,,aduh,,cayala,,haha,,tok abah dia siap bekal dah,,ayaq tea o sorg satu,,spt besa along duk dpn,,angah dgn alang blkg,,tp singgah dulu kedai mah nk bli ayaq,,hihi,,padahl mknn dlm keta punya la byk,,,tu dia. dlm keta tu mcm2 la ty,,ayong bila nk kawen la,,nt lau ayong kawen along nk panggil apa dkt husben ayong,,xkan pak yong kot,,haha,,riuh dlm keta aku,,hihihi,,lawak pun ada,,mcm2 la bdk2 ni,,,pastu singgah bertam sat umh ma dgn fini,,sat sj sbb nk blk jauh lg,,ma,,nt aku p lg,,xpuas nk sembang,,pakej 3h 2m erk,,,pastu smbg lg,,,singgah tol juru amik miza lak,,,hahah,,ok lg la,,pastu smpi bkt merah,,haha,,lapaq la,,apa lg kami ke kfc ler,,,


ni ler kak ngah,,,
ni along,,si gemuk

alang yg malu2,,,haha


kami,,ayong sayang kamu semua
haha,,,,ni dh smpi rnr bkt merah,,along mula la lapaq la,,sat nk nasi sat nk kpc so,,aku decide mkn kfc la..
angah,,,

alang

dua2 gemuk

ni kt bwh cikgu miza,,hihi,,sbnrnya cosmet aku juga,,kami blk skali,,tp dia praktikal kt nilai,,,lgpn satu jln je,,aku amik dia kt tol juru,,hihih,,,sbnrnya lg lawak bila ngat,,aku smpi pecah perut bila ngat time blk dgn miza,,hihih,,,lawak2,,,so,dah kenyang kami terus la,,aku xtau la kul bpa nk smpi semban,,hihi,,blk dulu rumet aku xngat jln,,hihi,,ni miza lak,,hihih,,smpi kt kuala kangsar aku mik rumet aku,,lgpn hari tu mmg aku blk dgn dia,,,so,,alang kena duk dpn dgn along,,,haha,,xpa ipoh je pun,,,aku drop bdk2 ni kt simpang pulai,,kak tun xbg msk nt jammed,,hihih,,,ala xsempat nk borak dgn mami jarum,,sibuk btul..aduh cne aku leh terlepas nk exit goepng ni,,,sedar2 ke tapah,,aduh,,sabar jela....pastu mcm besa wajib msk kl....kl aku mik iphone pastu tukar iphone,,byk btul benda,,lgpn aku amik ma skali,,,lapaq,,kul 9 kt serdang lg,,hihih,,,
ni cita lawak nk mula dah,,bila exit nilai,,,miza xngat jln umh,,,yg xtahan siap p ty kt petrol pum lg,,,nk jd cita,,tgk2 dia p ty pak cik kantin,,lg la lawak,,aku dgn selamba lak ,,p benti dkt abg bju pink,,,naseb bek xbuka timgkap minta suh ajak jln,,lg la,,,pecah perut buleh,,pastu leh terlajak,,aduh,,miza,,,miza,,,,lepas antaq miza terus blk tp antaq farah dulu,,,,smpi2 je terus tido,,haha,,,,giler la,,byk btul tmpt benti aku,,haha,,tp mmg lawak la....
ni la miza,,,ngat lg 4thn kt upm,,bila time cuti mesti kalut,,,ton,,tiket,,nk blk bila,,haha,,,miza,,nt mesti aku rindu,,