Saturday, April 16, 2011

my kazen tunang...kak fiza tunang

salam,entry skit,,sory la erk lau byk sgt picture kt cinie erk,,,bkn ape hari nie hari bersejarah wat kazen aku,,,cucu sulung tok jam dgn arwah wan ya tunang,,pada hal apit dh kawen tp xpe la,,kita entry skit,,,nie majlis tunang sepupu aku,,kak fiza,,wat kt jitra kt umh tok aku....meriah juga la,,tp tu la aku xsempat wat paper pun,sebab aku blk pun pg majlis bru smpi,,blk2 terus g antaq kek dkt alor staq,,ada oder...blia blk sj terus p umah tok,,waaa,,mmg meriah la,,,dgn lapar,,aku xck byk la terus amik makan la,,hahah,,tu la aku,,

ni la my mum,,,hihihi,,sebab kalut kt dapur xsempt tukar bju,,yg tudung pink tu mak long aku,,org kuat dlm majlis nie la kira,,mak long aku yg wat hantaran sume tu

ni la tok aku,,tok jam,,,yeay tok nk cpt cucu baru

i phone tu....dr abg yap

yg nie i like,,,,set mekap MAC


akak tumpang erk dkt pelamin nie erk...hihihi...aku lau bab nk melawa no 1 erk,,,hahah,,,besa la,,sempat lg aku tukar bju dgn mekap..kuang2222...atun oh atun
mini pelamin tuk majlis tunang...nasib bek akak sempat amik..sebab akak blk pun last minit dah,,,3hari b4 dia tunang..ok,,aku panggil sepupu aku nie akak.....
yeay,,time nie rombongan bru sampai...wah ,abah pandang ape tu...tu dia ngah sibuk,,yela nk dpt menantu
akhirnya akak selamat menjadi tunagan abg yapp..with ur future mum

so sweet la...siple,mekap pun very nice

hihih,,,nie la geng2 sakit mata....yg si kecik tu pembawa sebenarnya...

yg nie pun mmg nk interframe gak,,besa la...hihih.bila lagi kan

akak dgn cicin nya...

ni la abg yap..yg bju light purplr.nie bru 1st time aku jupa abg yap,,b4 nie xpeanh pun,,abg yap tua sthn ke 2 thn dr aku ntah....dgn akak a,bg yap muda 2 thn xsilap...welcome abg yap

lauk pauk tuk majlis

hihih,,ngah,,abah,,,pak cik,,org kuat majlis nie


so sweet,sama padan,sama cantik....

hantaran kedua pihak




bakal mentua akak

hihihi...last pic b4 tukar uniform


akhirnya,,sampai sini sj dr aku tuk post majlis tunang akak..majlis besar bln 11 nie...hihih,,aku jadi wedding planner akak,,xsabar,,,yeay,,mcm2 idea dh ada,,,nt bermula la episod aku dgn akak sibuk pasal wedding dia..majlis kt kl awal bln 12..hihih,,tuk majlis nie pun mcm2,,lawak pun ada bila ngat,,hihi,,,xsabar nk tunggu majlis akak...kt kl g nek bus je abah ckp..haha...senang skit,,bkn apa xramai tau jln kl,,fhm2 jela,,aku pun yg duk kl 4 thn pun kdg2 sesat juga...hihih,,tambah yg xbesa kan...
list tuk majlis:pelamin,buju,doorgift,hantaran...wedding cake,mcm2 sume dh list ant aku dgn akak..cuma nk bincangkan je


No comments:

Post a Comment