Monday, May 16, 2011

impian aku...

bila aku pikir,,byk benda yang aku impikan ...antaranya :
yg ni dh byk kali duk nk tp xtercapai2 juga,,harap2 kali ni mmg dpt la..kena berusaha la...cayok2...yg mana satu erk. yg ni ke


 yg ni,,,,
tp kali ni mmg kena la,,,insyaallah la,,mungkin rezki lebih blh la dptkan....yela gara2 hp ku jatuh,,,mau x mau kena la..insyaallah..akan ku bli juga..
IPAd,,,so cute...sgt menarik,,,nk dptkan tu xtau la,,huhuh,,,xdapat nk menjadi milik aku,,dpt main pun dah cukup,,hak milik pak njang aku,,tp lau dpt best juga kan..hihih
wow,,,ni mmg keta idaman aku,,tp tu la,,xmungkin dh aku dptkan,,yela disebabkan nk praktikal abah dgn mak terpaksa kuarkan keta baru,,so,,aku xleh nk demand keta ni,,nt sian diorg nk byr b4 aku dh dpt gaji aku...so,,xpe impian menjadi impian...tp xpe la aku terima seadanya,,,lau nk dptkan pun mungkin aku akan bagi SAVVY tu dah settle then PERSONA bg ABAH,,tunggu la bapa thn lagi...insyaallah


akhirnya,,ini yg mampu ku miliki..

No comments:

Post a Comment