Tuesday, August 9, 2011

ondaway blk SEMBAN,,blk dgn 3F,...

salam,,,ni sume yg aku updet sume cita lama,,,byk benda nk cita erk,,,cuma aku je yg xsempat,,alasan la konon,,,,time cuti sek tu,,aku xbis lg praktikal,,ada lg seminggu,,so,,aku blk la dgn chipsmore ku,,kali ni aku x lonely la,,aku blk dgn 3f,,3f ni anak buah aku,,nt aku drop depa kt ipoh lor,,sanggup blk nek bus ke kg,,pastu aku bw la blk ,,,hihi,,lgpn best skit blk dgn depa ni,,mcm2 cita ada,,,xdala suniy skit,,b4 nk blk tu,,sok tu alng,angah dah ty alang n angah :ayong sok nk blk bila??pagi ka??kul bpa??aku jwb la pg,,,leh lak p jwb blk la ptg ka mlm ka,,amboi ayong nk blk jauh lg la,,,hihi,,xpa sok kita blk dlm kul 9 lbh tau,,,ok jwb bdk2 tu..
sok tu,,aku p umh tok awal la dlm kul 9,,tp nyaoh blk dulu,,haha,,depa dh siap tunggu lg,,aduh,,cayala,,haha,,tok abah dia siap bekal dah,,ayaq tea o sorg satu,,spt besa along duk dpn,,angah dgn alang blkg,,tp singgah dulu kedai mah nk bli ayaq,,hihi,,padahl mknn dlm keta punya la byk,,,tu dia. dlm keta tu mcm2 la ty,,ayong bila nk kawen la,,nt lau ayong kawen along nk panggil apa dkt husben ayong,,xkan pak yong kot,,haha,,riuh dlm keta aku,,hihihi,,lawak pun ada,,mcm2 la bdk2 ni,,,pastu singgah bertam sat umh ma dgn fini,,sat sj sbb nk blk jauh lg,,ma,,nt aku p lg,,xpuas nk sembang,,pakej 3h 2m erk,,,pastu smbg lg,,,singgah tol juru amik miza lak,,,hahah,,ok lg la,,pastu smpi bkt merah,,haha,,lapaq la,,apa lg kami ke kfc ler,,,


ni ler kak ngah,,,
ni along,,si gemuk

alang yg malu2,,,haha


kami,,ayong sayang kamu semua
haha,,,,ni dh smpi rnr bkt merah,,along mula la lapaq la,,sat nk nasi sat nk kpc so,,aku decide mkn kfc la..
angah,,,

alang

dua2 gemuk

ni kt bwh cikgu miza,,hihi,,sbnrnya cosmet aku juga,,kami blk skali,,tp dia praktikal kt nilai,,,lgpn satu jln je,,aku amik dia kt tol juru,,hihih,,,sbnrnya lg lawak bila ngat,,aku smpi pecah perut bila ngat time blk dgn miza,,hihih,,,lawak2,,,so,dah kenyang kami terus la,,aku xtau la kul bpa nk smpi semban,,hihi,,blk dulu rumet aku xngat jln,,hihi,,ni miza lak,,hihih,,smpi kt kuala kangsar aku mik rumet aku,,lgpn hari tu mmg aku blk dgn dia,,,so,,alang kena duk dpn dgn along,,,haha,,xpa ipoh je pun,,,aku drop bdk2 ni kt simpang pulai,,kak tun xbg msk nt jammed,,hihih,,,ala xsempat nk borak dgn mami jarum,,sibuk btul..aduh cne aku leh terlepas nk exit goepng ni,,,sedar2 ke tapah,,aduh,,sabar jela....pastu mcm besa wajib msk kl....kl aku mik iphone pastu tukar iphone,,byk btul benda,,lgpn aku amik ma skali,,,lapaq,,kul 9 kt serdang lg,,hihih,,,
ni cita lawak nk mula dah,,bila exit nilai,,,miza xngat jln umh,,,yg xtahan siap p ty kt petrol pum lg,,,nk jd cita,,tgk2 dia p ty pak cik kantin,,lg la lawak,,aku dgn selamba lak ,,p benti dkt abg bju pink,,,naseb bek xbuka timgkap minta suh ajak jln,,lg la,,,pecah perut buleh,,pastu leh terlajak,,aduh,,miza,,,miza,,,,lepas antaq miza terus blk tp antaq farah dulu,,,,smpi2 je terus tido,,haha,,,,giler la,,byk btul tmpt benti aku,,haha,,tp mmg lawak la....
ni la miza,,,ngat lg 4thn kt upm,,bila time cuti mesti kalut,,,ton,,tiket,,nk blk bila,,haha,,,miza,,nt mesti aku rindu,,

2 comments:

  1. hahahhaha mcm2 cer time balik tu ye... duk tringt kat panchor gak hahahhaahah huhuhuhuhu

    ReplyDelete