Tuesday, January 10, 2012

bila dah mood ajin...

salam..hihi,,mesti org pikiq mesti aku gila kek kan,,yup mmg aku gila kek,,esp dah tau pasal kek2 ala2 sr tu,,lg la,,,tambah2 lak kek febret aku,,,hihi,,kali aku tukr lak,,,mesti org pelik tgk kek yg purple tu kan,,sume org dah takut tgk kek tu,,hihi,,tersilap step sbnrnya,,,hahaha,,hentam sj la kan..ok meh aku nk stroy kek2 aku tu..
yg ada karamel tu pecan butterscoth,,,wow,, ilike it,,
pastu yg ada mcm kuning2 tu aku bg nama cheezy durian cake
yg purple tu : bluebery xdak nama sbb kek tu ku hentam sj,,dah benda ada apa lg aku pun terror la kan,,try n error pasal kek tu,,alhamdulillah sume org kata sedap,,jd lps ni leh wat btk bru la supaya org xtakut lg,,hihiih...
nk mkn sepotong sj tp tu la kan,,hihi,,xpa2 rezki org nt,,,,

No comments:

Post a Comment