Thursday, January 12, 2012

red velvet

salam,,hari ni bosan xde watapa pun,,cne nie,,tup2 lapaq la plak tgk red velvet nie,,cne nie,,xpala,,yg penting check bahan dulu,,yeay ada,,so apa lg,,mula la operasi wat rv,,,hihi,,so nt leh la wat bekal p kl nt,,nt leh la bg dkt sesape kan kt sana,,ok gak,,sume dpt,,,hihi,,tup2 wat 24 biji,,byk juga tu,,hihi,,blh la bw p kl nt,,,
ni la masalah lau lapaq leh wat,,aduh lg bertambah2 bam bam la aku nie,,aduh sbaar je la,,xpe nk kawen kita p diet na,,cewah,,bila tu nk kawen,,hahaha,,aduh,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,insyaallah ada jodoh x kemana kan,tul x,,

ish,,bila bab masuk bab kawen ( terbayang2 sat),,bes ni bila tulis bab kawen,,cne persiapan,,mcm2 la,,,ish2,,,nie dah melalut dah nie,,,xpa nt kita story na,,,,,,,,,,,,,,,,best juga kan,,nk yg mcm mana,,alamak,,cukup ke duit nanti nk wat mcm tu,,hihih,,perasan la sat blh x,,,,xpa,,org2 kta biaq ada angan2 kot2 nt menjadi,,,,,
jd kena kumpul duit la,,nk wat mcm tu kan,,kahwen sekali sj,,btoi x,,,so lau blh nk wat mcm tu la,,nt la kta story,,,nk packing macaron,,nk pos

2 comments:

  1. best nye...org senang n mudah buat kek..anytime je...hikhik

    ReplyDelete