Tuesday, January 10, 2012

Saya sudah 26thn…


Saya sudah 26thn…
Thn 2011,,alamak dh lepas angka 25thn,,haha,,mcm xcaya pun ada,,tp aku x celebrate kt mana2,,,kalut skit,,yela time bufday aku,time cuti sek,,so xpyh mimpi la nk wat apapun,,mesti aku bz kt dapur,,dgn oder((( ceh mcm oder byk sgt)))hihi..poyo je kan..
Nk dijadikan cerita,,yup mmg byk pun kenduri,,so apa lg aku tepon sepupu aku,,mintsa dia belikan kek,,yeay kek apa lg lau bkn kek choc indulgence secret recipe,,mmg febret aku tu,,hihi,,kek dah bli,,tp mkan xramai pun,,xpa la,,,seminggu juga aku nk biskan kek nie
Thn depan dah 27 cne..

No comments:

Post a Comment