Tuesday, May 29, 2012

Jamu Mandara

salam..kali ni saya nk cita ttg jamu mandara..thanks kak ja kerana tlh perkenalkan dkt atun JM ni,,i like,mcm lawak pun ada,,kak ja jual JM atun Jual PECAN dgn MAC..mcm sistem barter kan kita,,,jom kita tgk khasiatnya,,,JM ni ada 2..JM 1 dan JM 2

 
 Jamu Mandara 2:
Digunakan secara traditional untuk
• Mengurangkan berat badan
• Membuang angin
• Membantu penghadaman
• Melegakan sembelit yang ringan
(Sesuai untuk kegunaan lelaki & wanita)

 ..kak ja dh byk kali peringat kat aku,atun mana testi,,,ni la testi aku,,malu la

Testimoni dari Amani Ramlee atau nama glamer atun...

tq atun suka jamu mandara..xkan berpaling lg..tqvm kak Ja..1st atun try masa pertengahan bln nov, padahal masa tu kita bru kenal..sbb mac Kita bertemu..1st atun try jm1,, alhamdulillah best sgt..badan jd ringan Dan xletih sgt..Dah habis sebotol..atun try jm2 lak sbb badan Dah makin gila2 naik asanya..catat sejarah kembali..berat atun naik smpi 64kg yela duk Umh Sj xde keja..keja mkan kek sj..yela lau xmkn hari2 amik bau..org mkn sebulan atun mkn ikut suka hati sj sebotol tu..pastu pertengahan bln mac atun jpa kak Ja tuk mik lg sebotol jm2 yela Dah nk bis..suka sgt suar dh muat xpyh nk sesak nafas lg bila pakai..then yg terkejut kak Ja ckp weh Dah kurus Ada shape blk..yeay suka.dlm minggu ni mmg terasa suar Dah longgar..n badan mmg ringan sj..finally bju kebaya dgn kurung modem da blh pakai kembali..pasal berat turun Jgn Ty sbb xpenah timbg blk..last timbg masa wat medical check up dulu sj..pastu bru2 ni Ada upload gmbr the latest kt fb..member komen.. Mak Cik ko Dah kurus..hah,, yela masa jpa kt wedding dia gila2 tembam.. kak Ja...I luv jamu mandara...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=327763120622386&set=a.258215527577146.62342.100001661031604&type=3

No comments:

Post a Comment