Monday, September 3, 2012

15 Dec 2006.part 1


Tup2 nk cita blk erk kejadian nie,mmg dah lama tp xmungkin aku lupakan smpi bebila,,,parut pun masih ada,,xmungkin,,bila ngat mcm xpercaya,,umpama mati hidup kembali….aku bersyukur kepada Mu YA ALLAh..
Aku masih ingat lg cne,,kejadian tu,,sungguh aku xtipu,hanya aku yg tau..org lain mmg blh berckap tp aku yg melaluinya..masih segasr di ingatan ku,,
Pada minggu itu,,ntah la nk ckp pun susah,,yela benda dah nk jadi,, Dia yg menentukan,,pd minggu tu,,,aku syif mlm,,,abah suh drive tp aku xmau,,aku nk drive abah x bg,,mungkin itu petanda sesuatu nk jd,,,nk dijadikan cerita,,minggu tu aku keja mlm,,aku drive ke tmpt keja,,tp mlm tu abah nk hantar tp aku berkeras nk drive g keja,,so mlm tu aku drive la,,syif kul 11pm -7 am..aku bg alas an xpela sok city point ada wat jual harga murah pg2,,aku nk bli baragn skit yela dah n raya haji time tu…xpela..
Nk dijadikan aku xtau cne leh jd,,,aku nmpk mcm benda melintas aku cuba elak,tp aku terlanggar kun yg oren putih tu,,,lps tu aku xtau apa jadi,,benda melintas tux tau apa,khayalan aku atau sesuatu benda lain,,aku xpasti,,xtahu,,,
Tp bila aku sedar,ada uncle cina tu ckp ,,adik ckp amik wallet,,terus kita ke hospital,,masa tu aku xtau nk ckp cne,,betapa sakitnya dada aku,,aku menangis xpyh ckp la,,,aku sempat minta unvcle tu kol abah,,aku sempat bg no fon,aku dgr uncle ut kola bah ckp aku xcidnet dan otw ke hospital jitra,,,,,,,,mmg sakit sgt,,aku xtau nk ckp cne,,masa tux tau mcm2 aku terbayang..

nk g kelas nt saya smbg blk,,,,,,

No comments:

Post a Comment