Sunday, November 25, 2012

lama x updet

salam,,lama nya xsinggah / updet blog nie,,,,,insyaallah cuti ni leh la updet2 tulis2 tuk ilangkan bosan kt blog nie,,,byk benda nk share,,ada cita sedih,suka mcm2 la,,hihi,,,

mcm xpercaya juga dah 5 bln aku bergelar seorang pendidik,,,kan,,,byk dugaan yg dihadapi sblm menjadi pendidik,,nt kita sharing...

ramai juga yg dah tegur kenapa kurus,,,waaaaaaaaaaaaaa,,,,,i like,,hihi....muka dh ok,,nt sume tu kita share..

cita sedih , peristiwa xkan diilupakan..even 10thn,6 thn n 2 thn lps xkan ku lupa,,,semasa arwah adik meninggal,arwah tok n peristiw xcident dulu......

hihi,jgn x caya aku penah jd peniaga kek kt pasar mlm,,saya xmalu,,sbb itu rezki yg halal...

tunggu la,,,mcm2 lg,,,,,rindunya nk updet

No comments:

Post a Comment