Tuesday, December 10, 2013

SHAWL AMANI BY CITRAIDA

salam..asanya dh lama x updet entry kt sini..kebzian melanda..bila mood rajin dtg ada2 sj ... ok kali ni aku updet pasal shawl by citraida...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.445864432148321.95639.285686408166125&type=3


Shawl ini mempunyai perincian yang sangat teliti dari segi kekemasan dan kualiti materialnya. terdapat lubang2 menarik di reka khas buat costumer CitrAida yang sukakan kelainan, simple but still nice... ♥

 Sgt cantikkkk shawl ni..aida bg name tu sempena nama amani tau!!!!;D.... thanks aida..mmg sgt2 terharu... 

blh dikatakan sume collection citraida aku ada..bkn nk bangga ke apa tp serius mmg dah jatuh hati sgt2 dgn tdg dr CITRAIDA ni...meterial dia ,,semua la,,suka la....xtau nk ckp...





shawl AMANI ada 5 color....hihi,,aku ada dua je,,,no 1 & no 2....serius mmg best sgt pakai,,sbb material dia x panas,,,fabrik nmpk berat tp sejuk bila pakai.... jgn xtau dia ada lubang2 tau..lg satu yg best adalah shawl ni xpyh iron pun...


1 comment: