Saturday, April 26, 2014

Volleyball a.k.a Bola Tampar MAT TAIB 2014

salam,,,,tetiba bersemangat nk tulis entry kali nie... actually dh lama terpost poned,,,hihi... sabar jela... tetiba bersemangat lak nk cita pasal bola tampar..haha.. sabar jela cikgu amani oiii... konon2 pengurus pasukan lorrr...

 tahniah buat kamu semua wpun smpi separuh akhir sj,,,thn dpn kita cuba lg ok....

hihi,,,org trainin awal2 tp aku,,huhu,,,training nya lps p meeting terbaek la,,bln mac bru start training... hihi,,awa2 tu ramai la juga tp makin lama makin kurang orgnya..huhu.. tp thn ni xdela beria sgt sbb byk kali xdpt nk training,hujan lebat..training tu kdg2 3o mint sj,,sbb hujan..gmbr bwh ni sbnrnya nk frendly dgn maahad al umah tp cancel sbbnya adalah hujan,,,last training sblm cuti,,,hihi,sian korg.. thn ni hntr team lelaki sj,,tema pompuan x hntr pun,,,


thn ni as usual cikgu jo la jurulatih nya,,hihi,,aku tukang tunggu tgk sj diorg main janji ada cikgu,,lau jd apa2 susah....hihi..kali nie mmg blh diharap alhamdulillah dgn disiplin skit..sume diorg yg handle sendiri..aku tukang tgk sj lau cikgu joe xdak,,dgn topi pantai nya dgn sunglases,,eiii teruk btoi.... tukang kira mata ,,,tp separuh jalan sj sbb suka jerit tgk budak2 nie main,,ikut suka sj,,,kesian dgn keadaan sgt berpanas2 dgn suhu 37C diorg main..tanpa disuruh mereka dh tau apa yg perli kena buat,,lari 5 round gelanggang, streching, lps tu service, setting n digging... thanks to amir n ali yg byk contact xlupa juga buat harith...sorg amik kiri sorg amik kanan..

 tgk la keadaan suhu,,tp bila ada cikgu joe takut sikit la diorg erk,,xda cikgu joe ,eiii sabar sj aku ,,mcm nk tampar je bola tu,,ikut suka sj,,sempat dgn takrow,,dgn bola keranjang bagai,,eiii sabar sj aku.. ish..ish...xtahan2 dua kali frendly asanya dgn bainun kalah 6 game,,haha,,xpe xmarah pun kt diorg yela masa tu kan bru 2 hari training.haha....lps tu dgn abc hihi seklai je kot menang..tup2 satu kumpulan xpela ,,, hihi,part paling best lau kak eshah tgk,haha,,siap jerit2 lg,,lg jerit lg byk diorg main,,sabar jela aku...hihi..korng nie mmg...kak eshah ckp diorg balas,,sabar jela,,hihi,,,apapun tahniah dh cuba yg terbaek..
14 .4.2014... hari tournament....
hihi,,as usual wat kt bainun la....game 1 dgn poi lam...hah..menang,,cam xcaya pun ada yela antara pasukan hebat juga la...alhamdulillah..2nd game dgn jalan pasir puteh or kg asir putih xsure la,,,straighr set menang..alhamdulillah,,komitmen yg ditunjukkan xsama dgn cara bermain dkt sek...last sekalai adalah dgn pasukan jiran..main dgn abc...1st game,, menang,,2nd game mula la mengarut kalah,,n 3rd game pun kalah,,tp sbb dah tau dpt msuk kot,,amboi korg,,,,hihi...gmbr bawah main dgn abc..

 sempat berselfie erk
 amir captain volleyball dis year...tahniah komintment yg diberi,,,hihi,,paling xleh tahan aku dgn cikgu joe,,siap kutuk lagi,,dh la rendah tp ada hati nk spike erk,,haha,,sory erk amir... apapun terbaik la kapten....

 free style.... sempat lg,,
gmbr bwh tlh mengingatkan aku kpd kump koko,,konon2 nk kuarkan peluh skit la,,amik la bola tampar..6 org gadsi ert amik bola tampar,,sgt happening,,enjoy,,,


 kami r srt gurl,,,
 time to service
 siap dgn jersi bagai,,hihi
eit my rumet,,haha dgn pagar pun jd,,kira apa sj,,hihi...sem tu wow,,kurus kami,dr kolej 16 jln kaki ke court bola tmapar dkt kosass..blh tahan jauhnya,,pg blh time blk nek bus la blk,,xkuasa la dgn panas2...

thn dpn kita cuba lg erk,,,..
next program bbq 10 mei,,,,,

No comments:

Post a Comment